Nieuws 

Nieuws

Test

21 februari 2020


Test

Twee tourdagen goed verlopen

1 februari 2019


De Tuinmantour is succesvol gestart. De Haese, Bedrijventerrein Krawinkel en Munstergeleen zijn door de Buurtkeet bezocht en veel inwoners van die wijken hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om in gesprek te gaan over hun buurt of dorp. We verwerken nu alle input, die binnenkort op deze site bij ‘Wijken’ terug te vinden is. Mensen die dit hebben aangegeven, houden wij via email op de hoogte.


Heb je de Buurtkeet gemist? Wil je ook op de hoogte blijven? Vul dan het formulier in onder de knop Denk mee, via deze site.

Vandaag gaat de Tuinman van Sittard-Geleen on tour!

31 januari 2019


Ook vandaag is de Tuinman van Sittard-Geleen on tour en wel in Munstergeleen. Kijk op de flyer hieronder voor tijden en locaties. We zien je graag in de Buurtkeet!


We hopen veel mensen te treffen die tijdens hun sneeuwwandeling ook even in gesprek willen gaan over hun buurt. Inwoners die met dit winterse weer liever niet de straat op gaan kunnen zich aanmelden om op een later tijdstip uitgenodigd te worden voor bijeenkomsten over de buurt. Vult u daarvoor uw e-mailadres in op het formulier op deze website onder de knop Denk mee.

Ontmoet de Tuinman binnenkort in je eigen buurt of dorp

30 januari 2019 

Graag treffen we jou als de buurtkeet in jouw buurt of dorp is. We starten in drie wijken. Daarna komen stapsgewijs ook alle andere delen van Sittard-Geleen aan de beurt. Staat een tour gepland dan krijgen de inwoners een kaart in de brievenbus en hangen we posters op met de locaties.

Kan het bezoek van de buurtkeet, bijvoorbeeld wegens extreme weersomstandigheden niet door gaan, dan lees je dat in deze nieuwsrubriek.

 

Tourschema

30 januari 2019 Bedrijventerrein Krawinkel

30 januari 2019 De Haese

31 januari 2019 Munstergeleen

 

We starten met drie wijken. Zodra er nieuwe datums gepland zijn lees je dit hier.

 

Bekijk de tijden op de posters hieronder.